Coinbase Earn Quiz Answers January 2022

Coinbase Earn provides Coinbase customers with a great opportunity to learn about cryptocurrency tokens, whilst also earning free crypto in return. In this guide, we will provide you with Coinbase Earn quiz answers for 2022. answers a few simple questions related to

If you´re new to Coinbase, new users who sign-up using our referral link will earn a $10 Bitcoin BTC bonus.

Coinbase Banner Referral Code

What is Coinbase Earn?

Coinbase’s Earn program is an easy way for its users to get exposure to a wider range of tokens. They do this by giving away free crypto for simply learning about a token (or a project) via a series of videos or lessons.

After watching each lesson, you receive a simple, multiple-choice quiz, testing what you’ve learned. Once you’ve answered correctly, you’ll then receive crypto in your Coinbase.com exchange wallet, for every quiz that you complete. The test can be taken as many times as you need to pass.

This is a great opportunity for those that are looking to diversify their crypto portfolio, get a better understanding of cryptocurrencies, or looking to get into alt-coins that might possibly 100X, without having to deposit or spend any money.

How Does Coinbase Earn work?

Coinbase Earn Review: How to Earn Free Crypto

Coinbase Earn Quiz Answers 2022

We have provided you with all the answers to the Coinbase Earn quizzes for 2022. If you don’t find the answer you are looking for, please feel free to get in touch and let us know. Good luck!

Coinbase Earn Loopring Quiz Answers

Question 1: What is Loopring?
Answer 1: An Ethereum scaling protocol

Question 2: What is NOT a benefit of using Loopring?
Answer 2: Requires a traditional bank account

Question 3: What is LRC?
Answer 2: Loopring’s governance token

Coinbase Earn Bounce Quiz Answers

Question 1: What is Bounce?
Answer 1: A decentralized auction protocol

Question 2: How can you use Bounce?
Answer 2: Create or participate in auctions

Question 3: Where can you use the Bounce App?
Answer 3: app.bounce.finance

Coinbase Earn Cartesi Quiz Answers

Question 1: What does Cartesi Enable?
Answer 1: For developers to use mainstream software to code smart contracts.

Question 2: What’s Cartesi’s innovative scaling technique for blockchains called?
Answer 2: Optimistic Rollups

Question 3: How can CTSI holders stake?
Answer 3: Delegating or running a node on Cartesi Explorer

Coinbase Earn ANKR Quiz Answers

Question 1: What does the Ankr platform NOT provide?
Answer 1: Integration with traditional banks

Question 2: What CAN’T you do with the ANKR token?
Answer 2: Send wire transfers

Question 3: What can Ankr users look forward to in the future?
Answer 3: Earning rewards with advanced DeFi strategies

Coinbase Earn Rally Quiz Answers

Question 1: What is Rally?
Answer 1: A decentralized network for launching social tokens

Question 2: Which one of these is not a use of RLY?
Answer 2: Paying Ethereum Transaction fees

Question 3: Which of these below is NOT how Val’s fans use ValCoin?
Answer 3: Buying Bitcoin

Coinbase Earn Fetch.ai Quiz Answers

Question 1: What can people create with Fetch.ai?
Answer 1: Software agents that automate tasks

Question 2: What’s one role of the FET token?
Answer 2: To power Fetch.ai agents

Question 3: What does Fetch.ai plan to support in the future?
Answer 3: Automated interactions with industries like travel and healthcare

Coinbase Earn Balancer Quiz Answers

Question 1: What can you do with Balancer?
Answer 1: Trade crypto and invest via Balancer pools

Question 2:: What are Balancer pools?
Answer 2: Self-balancing crypto portfolios

Question 3: What is BAL?
Answer 3: Balancer’s governance token

Coinbase Earn Clover Finance Quiz Answers

Question 1: What can developers build with clover finance?
Answer 1: dApps with cross-chain compatibility

Question 2: What can you use to interact with dApps?
Answer 2: Clover finance wallet

Question 3: Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of?
Answer 3: DeFi

Coinbase Earn The Graph Quiz Answers

Question 1: What information is indexed by The Graph?
Answer 1: Blockchain Data

Question 2: What do you earn for delegating GRT to an Indexer?
Answer 2: GRT tokens

Question 3: Who identifies high quality, useful data on The Graph?
Answer 3: Curators

Question 4: What’s the best way to earn GRT Rewards?
Answer 4: Delegate GRT to a high-quality indexer

Coinbase Eran BarnBridge Quiz Answers

Question 1: What is BarnBridge?
Answer 1: A DeFi risk management protocol

Question 2: What is SMART Yield?
Answer 2: An APY risk management tool

Question 3: What is the $BOND token?
Answer 3: BarnBridge’s governance token

Coinbase Earn Amp Quiz Answers

Question 1: What is Amp?
Answer 1: A collateral token

Question 2: How is Amp used on Flexa today?
Answer 2: Instant settlement assurance

Question 3: What can you earn by staking Amp on Flexa?
Answer 3: AMP rewards

Coinbase Earn Polygon Quiz Answers

Question 1: What blockchain is Polygon helping to scale?
Answer 1: Ethereum

Question 2: Who runs Polygon network?
Answer 2: Polygon Validators

Question 3: What is Polygon building?
Answer 3: An internet of blockchains on Ethereum

Coinbase Earn Skale Quiz Answers

Question 1: Who can deploy a blockchain with SKALE?
Answer 1: Any Ethereum application

Question 2: How can SKL holders receive rewards?
Answer 2: Delegate SKL to a validator

Question 3: The SKALE network is built to support…
Answer 3: An internet of blockchains

Coinbase Earn Ampleforth Quiz Answers

Question 1: What are Ampleforth’s automatic supply changes called?
Answer 1: Rebases

Question 2: What two tokens give the community control over the Ampleforth protocol?
Answer 2: AMPL and FORTH

Question 3: Ampleforth is a censorship resistant _ that rebases once a day.
Answer 3: DeFi building block

Coinbase Earn UMA Quiz Answers

Question 1: UMA lets developers create what type of financial product?
Answer 1: Derivatives

Question 2: Which network participants help UMA solve the oracle problem?
Answer 2: Liquidators and disputers

Question 3: Which of these can be used to create a derivative on UMA?
Answer 3: All of these answers are correct!

Coinbase Earn Stellar Quiz Answers

Question 1: What is Stellar?
Answer 1: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure

Question 2: What are Stellar Lumens (XLM) used for?
Answer 2: Facilitating low-cost, universal payments

Question 3: Why is Stellar good for sending remittances?
Answer 3: Transactions are fast, inexpensive, and global

Question 4: Why would banks and businesses use Stellar?
Answer 4: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

Question 5: How does Stellar’s Consensus Protocol work?
Answer 5: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Coinbase Earn Numeraire Quiz Answers

Question 1: Who submits predictions to Numerai?
Answer 1: A global community of data scientists

Question 2: Why do data scientists stake NMR tokens?
Answer 2: To back up predictions and earn rewards

Question 3: What do data scientists pay to obtain Numerai’s financial data?
Answer 3: Nothing

Coinbase Earn Celo Quiz Answers

Question 1: How does Celo give greater access to financial tools?
Answer 1: By making crypto accessible on mobile phones

Question 2: What are 3 things Celo is used for?
Answer 2: Staking, governance, and stability

Question 3: What’s one way to send a Celo Dollar?
Answer 3: Using the Valora Mobile App

Coinbase Earn Compound Quiz Answers

Question 1: What is a key benefit of using Compound?
Answer 1: Earning Interest on your Crypto.

Question 2: What do you need to do to borrow crypto with Compound?
Answer 2: Supply a Crypto asset as collateral.

Question 3: Who gets to decide the future of the Compound protocol?
Answer 3: COMP token holders

Coinbase Earn NuCypher Quiz Answers

Question 1: What does NuCypher provide to users and apps?
Answer 2: End-to-end encryption

Question 2: What does NuCypher use to protect your data?
Answer 2: Independent nodes to perform tasks

Question 3: Which of these is NOT a use of the NU token?
Answer 3: Paying Ethereum transaction fees

Coinbase Earn Enzyme Quiz Answers

Question 1: What can investors do with Enzyme?
A: Manage and automate their crypto investing

Question 2: What CAN’T you do with an Enzyme vault?
Answer 2: Invest in stocks, real estate, and commodities

Question 3: Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?
Answer 3: MLN

Coinbase Earn IoTeX Quiz Answers

Question 1: About how many smart devices are active today?
Answer 1: 35 billion

Question 2: How can you earn crypto with IoTeX?
Answer 2: Generating data with smart devices

Question 3: What devices does IoTeX offer for sale?
Answer 3: UCam security camera and Pebble data tracker

Coinbase EARN USD Coin Quiz Answers

Question 1: Which is not a requirement for a strong password?
Answer 1: Memorable (easy to remember)

Question 2: Which is not a form of 2-step verification?
Answer 2: 1Password

Question 3: Which of the following should you never share?
Answer 3: Your seed phrase

Question 4: Which checks should you perform periodically to keep your account secure?
Answer 4: Check devices with access to your account

Conclusion

Unfortunately, the Coinbase Earn feature isn’t supported in all countries and you may find the tokens available are limited or you may have to join a waiting list. You will also need to complete verification before you will be able to participate.

Other Crypto Quizzes

Binance Margin Quiz Answers

Binance Leverage Quiz Answers

Binance Futures Quiz Answers

Ross O'Sullivan

Ross is the co founder of Every Bit Helps YouTube channel & website. After hearing about Bitcoin back in 2013, Ross was initially put off thinking that he had missed his opportunity. However, in 2017 made his first purchase & now buys & holds his crypto long term, which make up a large part of his investment portfolio. While working as an IT project manager, he spent his spare time buying & refurbishing properties, which now runs as an Airbnb business back in the UK. Spending his early years traveling between Ireland and England, Ross continues to travel & lives abroad with his family.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

1 K+
YouTube Subs
1 +
YouTube Tutorials
1 M+
YouTube Views
Get the Latest News, Updates & Promotions Straight to your Mailbox

Enjoy all the following benefits:

Subscribe To Our Newsletter & Exclusive Discord

Join our mailing list to receive our monthly newsletter & get access to our new Discord group.

Subscribe To Our Newsletter & Exclusive Discord

Congrats You Have Successful Subscribed!

Every Bit Helps
Logo
Enable registration in settings - general